Leen Bakker moet op zoek naar nieuwe algemeen directeur

Leen Bakker moet op zoek naar nieuwe algemeen directeur

Rob van den Noort heeft besloten te stoppen als algemeen directeur van Leen Bakker. Hij vertrekt begin volgend jaar bij de woonwinkelketen, die onlangs door Blokker Holding van de hand werd gedaan.

Van den Noort bekleedt sinds de zomer van 2015 de functie van algemeen directeur van Leen Bakker. Daarvoor was hij topman van voormalig zusterbedrijf Intertoys. Leen Bakker was volgens hem een sterk onderdeel van Blokker Holding. De afgelopen jaren heeft hij de online omgeving sterker gemaakt en de voorbereidingen voor de verkoop aan Gilde Equity Management getroffen. “Die klus zit er nu op”, reageert hij.

De winkelketen heeft een goede startpositie voor de nieuwe fase in zijn bestaan, stelt managing partner Gerhard Nordemann van eigenaar Gilde. “Leen Bakker is als omnichannel retailer verder dan de meeste concurrenten met een duidelijke on- en offline propositie.”

Leen Bakker heeft nog geen opvolger aangesteld. Het bedrijf benoemde onlangs al wel een nieuwe cfo en directeur marketing & formule. Ernst de Kuiper komt voor de eerste functie over van zusterformule Kwantum, terwijl voormalig Jumbo-cmo Matthijs Moeken verantwoordelijk is voor het merkenbeleid en het blijvend actualiseren van de formule. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!