Zo ziet de Europese huiskamer van Sonos eruit

Zo ziet de Europese huiskamer van Sonos eruit

De Londense winkel van Sonos is geen gewone elektronicazaak, maar ziet eruit als een huiskamer. Daarmee volgt het merk het voorbeeld van zijn conceptstore in New York, die vorig jaar al openging.

De winkel is gevestigd in de Seven Dials-buurt van de Engelse hoofdstad en telt 2500 vierkante meter. Centraal in de winkel staan twee luisterkamers in de vorm van 'tiny houses'. Daar moeten bezoekers ervaren wat het betekent om muziek in verschillende kamers af te spelen. Ook ontdekken ze de producten van Sonos en komen ze erachter hoe die passen binnen het eigen interieur, zo belooft de producent. Alle producten zijn zowel direct in de winkel aan te schaffen als in te plannen voor thuisbezorging.

Het openingsweekend van de winkel stond in het teken van David Bowie. Zo is er onder meer een fototentoonstelling te zien van het leven dat Bowie leidde in Londen.

De winkel betekent de eerste in Europa voor Sonos, dat wereldwijd via 'duizenden retailers' in meer dan zestig landen actief is. De winkel in Londen is echter pas de tweede eigen winkel. Volgend jaar wil de elektronicafabrikant een derde conceptstore openen in Berlijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in