Leidsche Rijn blijft grote namen vastleggen

Starbucks opent komend voorjaar een vestiging in winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. Ook onder meer Blokker, Bruna en The Athlete’s Foot hebben hun komst naar het Utrechtse winkelcentrum vastgelegd.

Starbucks opent zijn filiaal aan het Hof van Bern, in het hart van Leidsche Rijn Centrum. Daaraan gaat een ontwerpproces vooraf, waarbij de koffieketen zijn winkelconcept afstemt op de locatie. De retailer krijgt ook een terras bij zijn vestiging. Service en gemak zijn de gemene deler in het winkelcentrum, zegt commercieel directeur Rogier Hendriks van projectontwikkelaar ASR. “Starbucks past hier voor honderd procent bij.”

Blokker, Big Bazar, Bruna, The Athlete’s Foot, T-Mobile, Leidsche Rijn Telecom en speelgoedwinkel Hout-doe openen ook een winkel in het centrum. De acht retailers zijn samen goed voor tweeduizend vierkante meter winkelruimte. Daarmee neemt de beschikbaarheid van winkelruimte een half jaar voor de opening ‘sterk af’.

Een maand geleden verzekerden Sport2000, Shoeby en Miss Etam zich al van bij elkaar tweeduizend vierkante meter in Leidsche Rijn. Daarmee was destijds driekwart van de panden verhuurd. Leidsche Rijn wil met een mix van retail, horeca en ontspanning een plek worden ‘waar mensen graag komen, zijn en blijven’.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!