Siebel komt met nieuwe winkelformule

Siebel komt met nieuwe winkelformule

Siebel Juweliers heeft in Stadshart Amstelveen de eerste winkel van zijn nieuwe Siebel & Love-concept geopend. Deze formule richt zich op trouwringen en exclusieve collecties diamant, goud en zilver.

Het Siebel & Love-concept kenmerkt zich volgens topman Pini Peleg van de juweliersketen door een ‘intieme stijl, rijker interieur en exclusieve collecties’. “Siebel & Love straalt warmte en romantiek uit, een concept dat je love emoties omarmt”, zegt hij. Bij succes zullen er meer filialen van deze formule worden geopend.

Tegelijkertijd met de nieuwe formule, heeft Siebel ook zijn reguliere winkel in Amstelveen vernieuwd. Die is ingericht volgens het nieuwste concept van de retailer, waarbij naar eigen zeggen ‘het ruimte assortiment in een moderne en lichte omgeving centraal stat’. De winkel is verhuisd naar een andere locatie binnen het Stadshart, die makkelijker te vinden zou moeten zijn.

Siebel werd begin 2014 failliet verklaard en maakte een doorstart onder het Russische Moscow Jewelry Factory. Onder de nieuwe eigenaar groeide de retailer van de 34 winkels vlak voor het bankroet naar 46 vestigingen.

RetailTrends