C&A maakt ruimte voor nieuwe huurders in Eindhoven

C&A maakt ruimte voor nieuwe huurders in Eindhoven

De winkel van C&A in Eindhoven wordt de komende maanden flink onder handen genomen. Pandeigenaar Redevco is gestart met de transformatie van het gebouw, waarbij ruimte wordt gemaakt voor extra huurders.

De winkel aan de Demer telt momenteel negenduizend vierkante meter aan winkelruimte, verdeeld over vier verdiepingen. Redevco maakt er naar eigen zeggen een ‘modern winkelcentrum’ van, dat in augustus 2019 zijn deuren moet openen.

De metamorfose moet ervoor zorgen dat het pand voldoet aan ‘de functionele eisen van de hedendaagse retailer’, vertelt managing director Clemens Brenninkmeijer van Redevco Nederland. “Door de ruimte efficiënter te herverdelen, kan het gebouw meer huurders huisvesten.”

Voor de impressie heeft Redevco namen als Perry, JD en Muji gebruikt, maar het is nog niet bekend met wie C&A het pand gaat delen. De winkel van de Nederlandse modeketen wordt gedurende de verbouwing een aantal keer opgeschoven, maar blijft gewoon geopend. De volledige heropening van C&A staat gepland voor maart 2019.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends