Topshelf houdt laatste warenhuis nog een maand open

Topshelf heeft deze maand twee van zijn laatste drie warenhuizen gesloten. De winkel in Groningen ging ruim een week geleden dicht, terwijl de deuren in Alkmaar afgelopen weekend voor het laatst open waren, meldt Omroep Gelderland.

Topshelf sloot afgelopen zomer al zijn vestiging in Nijmegen. Het laatste filiaal in Arnhem, waar de warenhuisketen in april 2016 van start ging, blijft nog tot eind februari geopend. De winkel wordt de laatste maanden als outlet gebruikt.

Vastgoedvermogensbeheerder CBRE is inmiddels een zoektocht gestart naar een tijdelijke invulling van het voormalige pand van V&D in Arnhem. Er wordt met de gemeente en ondernemers overlegd over ‘een tijdelijke bestemming met kwaliteit’, aldus directeur winkelvastgoed Bjørn Brink tegenover de Gelderlander. “Dat kan een broednest zijn voor mode maar er zijn ook andere invullingen mogelijk.” En ramsjwinkel wordt het volgens hem niet.

Wie Topshelf opvolgt in Nijmegen, Alkmaar en Groningen, is ook nog onduidelijk.

Reacties 1


Machiel R 31 jan, 08:56

Volgens De Gelderlander zou het pand in Nijmegen betrokken worden door een stadswinkel van Oosterbaan Living. Deze club heeft een eigen woonboulevard in het buitengebied van Nijmegen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!