AH to go breidt pilot bij BP voorzichtig uit

AH to go opent halverwege dit jaar twee nieuwe locaties bij tankstations van BP. Het gaat om vestigingen langs de snelwegen A7 bij Noordbeemster en de A1 bij Ugchelen, zegt een woordvoerder van het oliebedrijf tegen TankPro.

Het aantal vestigingen van AH to go komt met de nieuwe openingen op acht. Net als bij de eerdere winkels zal BP de nieuwe locaties exploiteren. Concrete plannen voor meer winkels zijn er vooralsnog niet. “Na evaluatie van de resultaten hiervan, zullen wij over een eventuele verdere uitrol met elkaar gaan praten”, aldus de woordvoerder. 

AH to go opende anderhalf jaar geleden zijn eerste tankstationwinkel. Sindsdien zijn er volgens de BP-woordvoerder ‘diverse wijzigingen’ doorgevoerd in het assortiment om beter aan te sluiten bij de wensen van de weggebruiker. Zo komt de nadruk in de twee nieuwe vestigingen nog meer op vers bereid eten voor onderweg te liggen.

General manager Jan-Willem Dockheer van AH to go liet een jaar terug al weten dat grootschalige uitrol bij BP voorlopig niet op de planning stond. Wel spreekt hij van ‘een mooie combinatie’. “Klanten reageren positief omdat AH to go een vertrouwd gezicht is op een voor hen onverwachte plek.”


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!