Blokker Holding heeft nieuwe president-commissaris

Blokker Holding heeft nieuwe president-commissaris

Abel Slippens is deze maand teruggetreden als voorzitter en lid van de raad van commissarissen van Blokker Holding. Hij is opgevolgd door Michiel Witteveen, die afgelopen december nog aan de raad werd toegevoegd.

De 66-jarige Slippens was sinds 2010 betrokken bij Blokker Holding. Het retailconcern laat weten de voormalig Sligro-topman ‘zeer erkentelijk te zijn voor zijn waardevolle bijdragen’. Slippens is nog wel commissaris bij Beter Bed, ICT-distributeur Copaco en investeringsmaatschappij Value8.

Witteveen werd in december benoemd tot lid van de raad van commissarissen, waarmee Blokker Holding al inspeelde op het aanstaande vertrek van andere commissarissen. De 63-jarige nieuwe president-commissaris heeft volgens het moederbedrijf van Blokker en Marskramer ruime ervaring in de retail. Zo was hij directeur van modeketen Witteveen en is hij betrokken bij Ace & Tate en Scotch & Soda.

Blokker Holding is ook nog eigenaar van de formules Xenos, Big Bazar en Maxi Toys, waar momenteel een koper voor wordt gezocht. Het winkelbedrijf nam eerder al afscheid van Leen Bakker, Intertoys en de Duitse activiteiten van Xenos.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!