'Amazon Go naar zes nieuwe locaties'

'Amazon Go naar zes nieuwe locaties'

Amazon opent dit jaar meerdere winkels van zijn kassaloze supermarkt Amazon Go. Het zou in ieder geval gaan om vestigingen in Seattle en Los Angeles, melden bronnen aan Recode.

Amazon Go opende vorige maand zijn eerste winkel in thuisstad Seattle voor publiek. Van de nieuw te openen vestigingen zouden er mogelijk drie in deze stad komen. In Los Angeles zou het gaan om een locatie in winkelcentrum The Grove, waarover ‘serieuze gesprekken’ met eigenaar Rick Caruso zijn gevoerd. In totaal spreken de bronnen van plannen voor zes nieuwe winkels dit jaar.

Amazon wil de plannen niet bevestigen of ontkennen. Eerder doken ook geruchten op dat de e-commercereus met zijn supermarkten naar Europa zou willen komen, waarvoor contact is gezocht met Britse en Franse supermarktketens. 

Amazon Go opende zijn deuren in Seattle na een testfase van ruim een jaar. Het concern heeft vier jaar gewerkt aan het concept. “Deze technologie bestond niet, het is echt een verbetering van de staat van machine learning”, aldus vice president Gianna Puerini.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!