Mall of the Netherlands krijgt groots entertainmentconcept

Mall of the Netherlands krijgt groots entertainmentconcept

Het Zweedse entertainmentconcept O’Learys opent een eerste vestiging in Nederland. De internationale keten komt naar de aanstaande Mall of the Netherlands in Leidschendam, meldt vastgoedeigenaar Unibail-Rodamco.

O’Learys krijgt de beschikking over drieduizend vierkante meter. Daarmee wordt het de grootste sportbar van Nederland, schrijft De Telegraaf. Behalve voor eten en drinken, kunnen bezoekers in vestigingen van O’Learys terecht voor onder meer bowling, minigolf, pool en darts. Ook zijn er vergaderzalen en hangen er tientallen beeldschermen waar sportwedstrijden op worden tetoond.

Het entertainmentconcept is bedacht door de Zweed Jonas Reinholdsson, die dertig jaar geleden de eerste vestiging in Gothenburg opende. Inmiddels telt het bedrijf wereldwijd 130 vestigingen, waaronder in China en de Emiraten. Dit jaar staan zeker twaalf openingen op de planning, waaronder in Rusland, Spanje en Turkije.

Unibail-Rodamco is afgelopen najaar begonnen met de bouw van het winkelcentrum Mall of the Netherlands. Het nieuwe Leidsenhage, waar 280 winkels komen, moet eind volgend jaar worden geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!