La Place breidt uit met vergaderruimtes

La Place breidt uit met vergaderruimtes

La Place opent donderdag de eerste meeting rooms in zijn restaurant in Hoofddorp. Ook andere vestigingen langs snelwegen worden uitgebreid met vergaderruimtes, zo laat het dochterbedrijf van Jumbo dinsdag weten.

La Place zegt met de opening van meeting rooms in te spelen op de groeiende trend van flexibel werken. De formule wil op goed bereikbare locaties als ontmoetingsplek fungeren. Zo kunnen er brainstorms, presentaties, trainingen en netwerkevents worden gehouden.

De restaurants langs de snelwegen zouden al veel zakelijke gasten trekken. “Wij hadden het gevoel dat wij meer voor hen kunnen betekenen”, stelt formulemanager meeting rooms André Kivits. De vergaderruimtes bieden volgens hem een mix van bereikbaarheid en ‘veelzijdige voeding’. Ook ligt de focus op een gezonde werkomgeving, door de frisse, lichte ruimtes te voorzien van onder meer zitballen en oefeningen om beweging tijdens de werkdag te stimuleren.

La Place heeft er recent veel snelweglocaties bijgekregen, dankzij de ombouw van AC-restaurants. Zo ging het restaurant aan de A4 in Hoofddorp afgelopen november om. Jumbo nam begin vorig jaar in totaal achttien AC-restaurants over.

Reacties

Nou dus niet in Amersfoort. La Place is meer dan de helft gehalveerd in de nieuwe situatie. Dus van V&D naar Hudson's Bay Corner.

Lijkt nergens op.

Geplaatst door Peter Jansen op 3 april 2018 om 13:45

Laatste nieuws

RetailTrends