Garcia Jeans gaat franchisen in Portugal en Spanje

Het Nederlandse label Garcia Jeans opent de komende maanden meerdere winkels in Portugal en Spanje. Daarvoor wordt op het Iberisch schiereieland voor het eerst de samenwerking met franchisenemers gezocht, meldt Modaes.es.

Garcia Jeans opende recent al eigen nieuwe vestigingen in Spanje en Portugal. Daarbij gaat het om vestigingen in de outletcentra in Bilbao, Madrid, Almancil en Lissabon. De eerste franchisewinkel wordt in juli geopend in het centrum van Bilbao. In Portugal komen in ieder geval filialen in Porto, Aveiro en Tavira.

Garcia Jeans wil in 2020 een omzet van vijf miljoen euro op de Spaanse markt halen. Het zusterbedrijf van Jeans Centre telt inmiddels zo’n driehonderd verkooppunten in het land. De eerste winkel ging eind 2016 open in een outlet nabij Barcelona. Een jaar eerder werd in diezelfde stad al een kantoor geopend, dat onder leiding staat van countrymanager Hans Koelma.

Garcia Jeans behoort samen met Jeans Centre tot de JOG Group. Voormalig topman Mark Hommelberg van Men At Work werd begin dit jaar aangesteld als nieuwe ceo van Garcia Jeans.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!