Leen Bakker haalt nog een directeur op bij Beter Bed

Leen Bakker haalt nog een directeur op bij Beter Bed

Tibor Preiner stapt komende maand over van Beter Bed naar Leen Bakker. Hij gaat bij de woonwinkelketen weer nauw samenwerken met ceo Debbie Klein, die afgelopen februari dezelfde overstap maakte.

Preiner is nu verkoopdirecteur bij Beter Bed en zal die rol vanaf 18 mei bij Leen Bakker vervullen. Hij begon zijn carrière bij de Bijenkof en was sinds 2005 werkzaam bij Beter Bed Benelux, waar hij in 2009 toetrad tot de directie. 

Met de komst van Preiner is het directieteam volgens Leen Bakker ‘op volle sterkte’. Zo werden eerder Ernst de Kuiper en Mathijs Moeken al aangesteld als respectievelijk cfo en directeur marketing & formule. Onlangs werd bekend dat voormalig fonQ-ceo Joost Wels de retailer helpt bij het opzetten van een nieuw e-commerceteam.

Het bedrijf werd vorig jaar door Gilde Equity Management overgenomen van Blokker Holding. Leen Bakker was volgens Debbie Klein vooral in- en verkoopgestuurd en wordt getransformeerd naar een ‘klantgerichte omnichannel organisatie’. 

Reacties 2


Anneke van der Meer 11 jun, 17:36

Ha ha ha, klopt W, Ganzeman dat probleem is nu 11 juni nog steeds aan de orde. Ik ben geen a.s. klant maar een klant sinds 2015 en nog geen vol jaar plezier gehad van mijn bank maar nu snap ik het ook
ZEER SLECHTE ZAAK OM NIET VOOR KLACHTEN VAN JE KLANTEN KLAAR TE STAAN.


w ganzeman 17 jan, 11:02

Vandaar....erg druk nóg een directeur binnen te halen. Dan is er geen tijd een a.s. klant terug te mailen/bellen als reactie op mijn mail via contactenformulier! Slecht hoor!!!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!