LaDress toch weer in de Bijenkorf

LaDress toch weer in de Bijenkorf

Modemerk LaDress verkoopt zijn producten vanaf volgende week weer via alle filialen van de Bijenkorf. Twee jaar geleden nam het jurkjesmerk nog afscheid van de warenhuisketen.

LaDress had tot 2016 shop-in-shops bij de Bijenkorf en heeft ook in het buitenland samengewerkt met warenhuizen. Vanwege het businessmodel zijn al die samenwerkingen stopgezet, vertelde oprichter Simone van Trojen begin dit jaar in RetailTrends. Zo wordt de collectie continu ververst en doet het merk niet aan uitverkoop. “Dat is allemaal heel moeilijk te combineren met het ritme van een warenhuis, die heart beats waren gewoon iets te verschillend.” 

Recent raakten LaDress en de Bijenkorf toch weer in gesprek, waaruit naar voren kwam dat beide partijen toch brood zagen in een nieuwe samenwerking. Daarmee is de Bijenkorf de enige externe retailer die LaDress verkoopt. Andere samenwerkingen met retailers of onlineplatforms staan vooralsnog niet op de planning, maar sluit Van Trojen niet uit. “Op dit moment hebben we een goede groei, maar ik kan me voorstellen dat er een moment komt waarop je die nog iets meer wilt versnellen. Of dat er een partij is die graag LaDress wil verkopen en waar een match mee is.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!