VanMoof opent in Londen, San Francisco en Parijs

VanMoof opent in Londen, San Francisco en Parijs

VanMoof opent in kort tijdsbestek nieuwe brandstores in drie wereldsteden. De voormalige RetailRookie heeft onlangs een winkel geopend in Londen, opent deze maand nog in San Francisco en gaat in juli naar Parijs.

De winkel in Londen bevindt zich in het centrum van de stad. VanMoof vestigt zich nabij Covent Garden, in een pand dat eerder door G-Star Raw werd gevuld. De winkel is zeven dagen per week geopend. VanMoof heeft hoge verwachtingen van de Britse hoofdstad, zegt medeoprichter Taco Carlier tegen Sprout. Londen zou veel in fietsinfrastructuur investeren, terwijl ‘het verkeer tot in de kleinste straatjes vaststaat’.

De keuze voor Londen en San Francisco is volgens Carlier grotendeels gebaseerd op de online verkoopcijfers. De meeste fietsen in de Verenigde Staten worden in San Francisco verkocht, stelt hij. “In Europa was Londen, na Berlijn en Amsterdam, een heel goede derde.”

VanMoof opende eerder al brandstores in Amsterdam, Berlijn, New York, Taipei en Tokio. Het Amsterdamse merk wil dit jaar in nog meer steden vestigingen openen. “We willen wereldwijd de grootste in stadsfietsen worden”, zei Carlier al eerder. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!