Douglas krijgt vlaggenschip in Mall of the Netherlands

Douglas krijgt vlaggenschip in Mall of the Netherlands

Douglas opent een flagshipstore in het vernieuwde winkelcentrum Mall of the Netherlands. De parfumerieketen heeft een nieuw contract afgesloten voor een winkel van bijna vierhonderd vierkante meter.

Douglas vestigt zich volgens winkelcentrumeigenaar Unibail-Rodamco op een prominente locatie. De winkel zal een uitgebreid assortiment voeren en volgens het allernieuwste concept worden ingericht. 

Het deel waar de retailer zich vestigt is naar verwachting volgend jaar gereed. De officiële opening van Mall of the Netherlands staat gepland voor een jaar later. Het oorspronkelijk plan was om het vernieuwde Leidsenhage ook in 2019 te openen, maar door vertragingen bij diverse aanbestedingen voor de bouw is dat niet meer haalbaar.

Mall of the Netherlands wordt het grootste winkelcentrum van Nederland en zal veel flagshipstores van binnen- en buitenlandse retailers huisvesten. Ook komt er een bioscoop met tien zalen, een versmarkt genaamd Fresh! en een galerij. Unibail-Rodamco steekt meer dan vijfhonderd miljoen euro in de vernieuwing van het winkelcentrum.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!