Hutspot heeft nu ook een eigen collectie en webshop

Hutspot heeft nu ook een eigen collectie en webshop

Het Amsterdamse winkelconcept Hutspot heeft donderdag een eigen collectie gelanceerd. De nieuwe lijn bestaat uit mannen- en vrouwenkleding, accessoires, woondecoratie, stationery en kunst en wordt in de eigen winkels en webshop verkocht.

Hutspot deed sinds zijn oprichting in 2012 vooral dienst als springplank voor startende merken. De voormalige RetailRookie liet al meermaals doorschemeren ook aan een eigen productlijn te werken. Het resultaat bestaat naar eigen zeggen uit tijdloze designs van premium kwaliteit. In de collectie zitten onder meer T-shirts, broeken, jurken en sweaters.

Hutspot wil in de toekomst samenwerkingen aangaan met creatieven om nieuwe collecties te ontwerpen. De retailer zegt op die manier zijn creatieve platform uit te willen breiden.

De retailer beschikt momenteel over conceptstores in Amsterdam (twee), Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Tegelijk met de eigen collectie is een nieuwe webshop gelanceerd, waar tevens een deel van het aanbod van andere merken te koop is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!