Casa gaat ook thuisbezorgen in Nederland

Casa gaat ook thuisbezorgen in Nederland

Casa heeft tegelijk met zijn eerste winkel ook een webshop in Nederland geopend. Klanten kunnen online gebruik maken van de click & collect-service van de keten, die vrijdag in Utrecht van start is gegaan.

“Vanaf midden volgende week gaat Casa ook thuisbezorgen in Nederland”, laat ceo Giane Van Landuyt weten tegenover RetailNews. De interieurwinkelketen gaat dan internationaal van start met het thuisbezorgen van meubilair. Casa, dat pas vorig jaar van start ging met e-commerce, werkt daarvoor met de internationale webshop Casashops.com.

Casa heeft vrijdag in winkelcentrum Hoog Catharijne de deuren geopend van zijn eerste winkel, die als flagshipstore geldt. Nog dit jaar gaan de eerste vijftig vestigingen open, gevolgd door nog eens zestig in het voorjaar van 2019. De winkels worden overgenomen van Xenos, dat net als Casa eigendom is van de familie Blokker.

Nederland wordt door de overname in één klap de tweede grootste markt van de Belgische winkelketen. In totaal telt Casa vijfhonderd winkels in acht Europese landen.

Retail & Brands Festival
Giane Van Landuyt is één van de sprekers tijdens de derde editie van het Retail & Brands Festival, die op 6 september plaatsvindt in Utrecht. Ook retailers als Rituals, Miss Etam, Ace & Tate, Lush en Vitaminstore staan op het programma. Ga naar retailandbrandsfestival.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!