Blokker-man leidt Casa in Nederland

Jaap Tiemens is als countrymanager verantwoordelijk voor de uitbreiding van Casa in Nederland. Hij heeft donderdag in Utrecht de eerste winkel van de Belgische interieurketen officieel geopend.

Tiemens is geen onbekende voor de familie Blokker, die eigenaar is van de Belgische winkelketen. Zo zat hij eerder in de directie van onder meer speelgoedketens Bart Smit en Toys XL. Bij Casa heeft hij de taak om in een jaar tijd 110 winkels van Xenos om te bouwen. Nog dit jaar worden de eerste vijftig winkels geopend, gevolgd door nog eens zestig in het voorjaar van 2019.

De winkel in Utrecht geldt als flagshipstore en kenmerkt zich door een ‘open en ruime winkel’, met een industriële setting. “Alle winkels komen er zo uit te zien”, zegt ceo Giane Van Landuyt tegen RetailTrends.

Utrecht past als studentenstad volgens haar goed bij de ‘jonge en frisse uitstraling’, die Casa voor ogen heeft. “De winkel moet de Nederlandse klant kennis laten maken met onze vernieuwde formule en een duidelijk beeld geven waar wij voor staan”, aldus Van Landuyt.

Bekijk de eerste winkel van Casa in Nederland op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!