Grote retailers in zee met betaalapp Payconiq

Payconiq heeft zijn betaalapp toegankelijk gemaakt voor iedereen met een Nederlandse bankrekening. Zij kunnen de komende maanden bij steeds meer verkooppunten betalen met de nieuwe dienst, die de steun heeft van ING, Rabobank en de Volksbank. 

Payconiq is een samenwerking aangegaan met een groot aantal winkelketens, waaronder Bruna, Coop, Jeans Centre, Karwei, La Place en Zeeman. Daarmee zet de betaaldienst een belangrijke stap, stelt ceo Guido Vermeent. “Om mobiel betalen in Nederland groot te maken is een grote groep winkeliers die mobiel betalen ondersteunt essentieel.” Payconiq werkt ook samen met diverse paymentserviceproviders en leveranciers van kassasoftware.

Payconiq ondersteunt alle mogelijke betaalmanieren in een app, door een directe koppeling te maken met de betaalrekening van de klant. Om af te rekenen dienen gebruikers een QR-code te scannen met hun telefoon. Ook kunnen consumenten de app gebruiken om onderling geld naar elkaar over te maken. Binnenkort worden ook loyaltyprogramma’s toegevoegd aan de app, zodat consumenten bij hun betaling automatisch punten sparen en korting krijgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!