Stach: 'Nog één opening en dan is het even mooi geweest'

Stach Food heeft vorige maand zijn eerste vestiging in Haarlem geopend. Het is de vierde plaats waar de voormalige RetailRookie is gestart, na Amsterdam, Utrecht en Overveen. Stach bevindt zich in Haarlem op de hoek van de Botermarkt en Gedempte Oude Gracht. 

De retailer telt inmiddels zestien vestigingen, waarvan het merendeel in de hoofdstad te vinden is. “Er staat nog één opening op stapel in Amsterdam, daarna vind ik het wel even mooi geweest’’, aldus oprichter Stach Schaberg tegenover het Haarlems Dagblad. “Dit aantal is nog overzichtelijk”.

Eerder dit jaar liet Bilder & De Clercq aan RetailTrends weten zijn winkel aan de Clercqstraat in Amsterdam over te dragen aan Stach Food. Bovendien zou er samen gewerkt worden aan ‘een box met lekkernijen’.

Stach Food opende in de herfst van 2011 zijn eerste winkel. Bij het foodconcept werken inmiddels 250 mensen. Schaberg zegt nog altijd dagelijks heen en weer te pendelen tussen zijn winkels, om zich op elke plek te bemoeien met het reilen en zeilen. “Ik vind overal wat van”, aldus de ondernemer.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!