UFG heeft alleen licentie voor SuperTrash-schoenen

UFG heeft alleen licentie voor SuperTrash-schoenen

Unlimited Footwear Group (UFG) heeft de licentie verkregen voor de ontwikkeling, productie en distributie van schoenen van SuperTrash. Het bedrijf wil met de herfst-/wintercollectie van 2019 een comeback maken met het merk.

De IP-rechten van SuperTrash zijn overgenomen door een deel van de aandeelhouders van UFG. Wat zij met de kledinglijn van plan zijn, is nog niet duidelijk. “Maar ik kan me niet voorstellen dat ze er niets mee gaan doen”, zegt marketing- en e-commercemanager Bastiaan Dammers tegen RetailNews. Managing director Erwin Jaspers zei onlangs tegen Quote met een derde partij – ‘een bekende Nederlandse speler die zijn sporen heeft verdiend in de modebranche’ – de kleding te willen verkopen.

Met de verkrijging van de licentie wordt voor UFG ‘een langverwachte droom werkelijkheid’. Naast onder meer Rehab, Gaastra en Björn Borg heeft het bedrijf nu ook een high-fashion damesmerk in zijn portfolio. De collecties van SuperTrash moeten straks verkocht worden via premium schoenenretailers, warenhuizen, officiële dealers en online kanalen. De focus ligt daarbij op de Benelux.

Unlimited Footwear Group is sinds twee jaar tevens eigenaar van winkelformules Invito en Le Ballon. Het bedrijf distribueert jaarlijks meer dan vijf miljoen paar schoenen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!