Supermarktketen Odin krijgt nieuwe directie

Bestuurders Koos Bakker en Ben Gevonden nemen na 35 jaar afscheid van supermarkt- en groothandelsorganisatie Odin. Theo Boon en Merle Koomans van den Dries nemen de leiding vanaf 1 juli over.

Koomans van den Dries wordt de nieuwe bestuursvoorzitter van Odin. Zij en Boon voeren sinds het voorjaar van 2017 al samen de directie over de winkels en groothandelsactiviteiten van Odin. Onlangs kwam daar de verantwoordelijkheid over groothandel De Nieuwe Band bij, waarmee Odin is gefuseerd. De organisatie bestaat verder nog uit een eigen imkerij en boerderij.

Odin is een coöperatie met momenteel 21 supermarkten. Koomans liet vorig jaar aan RetailTrends weten ruimte te zien voor maximaal dertig winkels. De supermarkten gingen tot vorig jaar door het leven als Estafette, maar werden omgebouwd tot Odin om de hele organisatie onder één merknaam te laten opereren. 

Odin is eigendom van bijna zevenduizend leden, een aantal dat naar eigen zeggen snel groeit. Zij betalen een maandelijkse bijdrage en krijgen daarvoor ledenkorting in de winkels. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!