Plus nog geheimzinnig over opvolger Brouwer

Plus nog geheimzinnig over opvolger Brouwer

Plus heeft een opvolger aangesteld voor ceo Jan Brouwer, die deze week afzwaait. De supermarktketen kan echter nog niet bekendmaken wie de nieuwe topman is.

Plus laat weten dat in de opvolging van Brouwer ‘uiteraard is voorzien’, maar dat om ‘formele externe redenen’ de naam van de nieuwe ceo nog niet kan worden genoemd. Ook het exacte moment van aantreden kan om die redenen nog niet worden gemeld. Jan Brouwer maakte zijn vertrek in oktober vorig jaar al bekend.

Brouwer zegt in een reactie het na vierenhalf jaar tijd te vinden om het roer over te dragen. “Het schip ligt prachtig op koers.” Plus verwacht op ‘niet al te lange termijn’ meer duidelijkheid te kunnen geven over zijn opvolging.

In zijn tijd bij Plus leidde Brouwer onder meer de introductie van het Briljant 2.0-concept en zette hij fors in op e-commerce. “Onder zijn leiding heeft Plus zich verder kunnen ontwikkelen en heeft het een prachtige groei doorgemaakt tot voordeel van onze consumenten, ondernemers en medewerkers”, zegt RvC-voorzitter Kees Wantenaar.

Reacties

Laatste nieuws









RetailTrends