Vierkoppige directie leidt ontmanteling Emté

Vierkoppige directie leidt ontmanteling Emté

De nieuwe Emté-ceo Jaap Tukker krijgt steun van drie andere directeuren bij de overgang naar Coop en Jumbo. Het gaat om ‘support op specialistische gebieden’, aldus een woordvoerder van Jumbo tegenover Distrifood.

Douwe Snel is aangesteld als financieel directeur. Hij is al sinds 2015 binnen Jumbo actief als manager business controlling. Daarnaast blijft Johan van Heerebeek in functie als commercieel en operationeel directeur. Erik Mafait, sinds februari 2017 directeur operations bij Emté, krijgt in de nieuwe samenstelling de verantwoordelijkheid over logistiek, vleescentrale en ondernemerszaken. Kees Kiestra, die de afgelopen zes jaar in de directie van Emté zat, maakt geen deel uit van het nieuwe team.

Tukker liet bij zijn benoeming al weten een ‘sterk team met ervaren retailspecialisten’ te krijgen die het ombouwproces gaan begeleiden. De ombouwoperatie start dit najaar en wordt naar verwachting in de loop van volgend jaar voltooid. In drie plaatsen moet Jumbo een winkel verkopen aan een concurrent, zo bepaalde de toezichthouder eind vorige maand.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!