Spar rolt Tikkie grootschalig uit

Spar rolt Tikkie grootschalig uit

Spar maakt het mogelijk om met de Tikkie-app mobiel te betalen in zijn supermarkten. De tool wordt beschikbaar gemaakt in de buurtwinkels en de vestigingen van het City-concept.

Alle ondernemers van Spar die gebruikmaken van kassasysteem Storeworld, kunnen de betaaloplossing per direct aanbieden. Op het klantendisplay en de zelfscankassa wordt bij het afrekenen een QR-code getoond, die de klant moet scannen met de Tikkie-app of een QR-scanner om te kunnen afrekenen. Spar zegt hiermee in te spelen op de populariteit en actualiteit van mobiel betalen.

De introductie van Tikkie volgt op de uitrol van de tool bij Spar University. De oplossing werd daar in maart geïntroduceerd onder de naam Skippen. Ondernemer Erwin Binneveld van de studentenformule zei vorige week al tegenover RetailTrends dat Spar interesse toonde om er op grotere schaal mee aan de slag te gaan.


 

Reacties 2


m oudpoort 17 jul, 10:31

ja, dus ipv je bankpasje te pakken en te pinnen , pak je telefoon, scannen en ga je dan mobiel bankieren ? Dit lijkt veranderen om het veranderen, ik mis even de tijd winst of betaal gemak, of het zou zijn dat je zonder pas op pad kunt , alleen bij de volgende winkel heb je dat pasje weer wel nodig...


Frank Plomp 17 jul, 10:39

Kwestie van tijd, alleen is te hopen dat er één betaalsysteem komt, tikkie takkie en tokkie maakt het weer onduidelijk.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!