Spar rolt Tikkie grootschalig uit

Spar rolt Tikkie grootschalig uit

Spar maakt het mogelijk om met de Tikkie-app mobiel te betalen in zijn supermarkten. De tool wordt beschikbaar gemaakt in de buurtwinkels en de vestigingen van het City-concept.

Alle ondernemers van Spar die gebruikmaken van kassasysteem Storeworld, kunnen de betaaloplossing per direct aanbieden. Op het klantendisplay en de zelfscankassa wordt bij het afrekenen een QR-code getoond, die de klant moet scannen met de Tikkie-app of een QR-scanner om te kunnen afrekenen. Spar zegt hiermee in te spelen op de populariteit en actualiteit van mobiel betalen.

De introductie van Tikkie volgt op de uitrol van de tool bij Spar University. De oplossing werd daar in maart geïntroduceerd onder de naam Skippen. Ondernemer Erwin Binneveld van de studentenformule zei vorige week al tegenover RetailTrends dat Spar interesse toonde om er op grotere schaal mee aan de slag te gaan.


 

Reacties

ja, dus ipv je bankpasje te pakken en te pinnen , pak je telefoon, scannen en ga je dan mobiel bankieren ? Dit lijkt veranderen om het veranderen, ik mis even de tijd winst of betaal gemak, of het zou zijn dat je zonder pas op pad kunt , alleen bij de volgende winkel heb je dat pasje weer wel nodig...

Geplaatst door m oudpoort op 17 juli 2018 om 10:31

Kwestie van tijd, alleen is te hopen dat er één betaalsysteem komt, tikkie takkie en tokkie maakt het weer onduidelijk.

Geplaatst door Frank Plomp op 17 juli 2018 om 10:39

Laatste nieuws

RetailTrends