The Avocado Show wil een internationale keten worden

The Avocado Show wil een internationale keten worden

Het Amsterdamse foodconcept The Avocado Show heeft een eerste to go-vestiging geopend. De zogenoemde The Avocado Show Boutique bevindt zich aan de Willemsparkweg in Amsterdam-Zuid.

Het nieuwe concept laat zich omschrijven als een afhaalresturant, met onder meer avocado-toast, salades en poké bowls op het menu. Met de opening van deze vestiging is The Avocado Show klaar voor internationale uitbreiding, zegt medeoprichter Ron Simpson tegenover Misset Horeca. “We hebben alle wijze lessen van het restaurant en onze fans samengevat om het concept van The Avocado Show overal ter wereld neer te kunnen zetten.”

The Avocado Show opende in maart 2017 het eerste avocadorestaurant in Europa en was voor zijn opening al populair op social media. Inmiddels liggen er ook ruim tweehonderd franchise-aanvragen van over de hele wereld, stelt medeoprichter Julien Zaal. “Wij gaan met The Avocado Show echt voor een city take-over met meerdere locaties: een restaurant, meerdere boutiques en een handige kioskformule voor stations.”

The Avocado Show kreeg afgelopen najaar een investering van vijf miljoen euro. Destijds lieten de initiatiefnemers al weten binnen vijf jaar over honderd vestigingen te willen beschikken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!