Hoog Catharijne: 27 nieuwe winkels, nog geen Hudson’s Bay en Primark

De Zuidpassage van het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne gaat op 9 november open. Er is plek voor 27 nieuwe winkels en drie restaurants, zegt winkelcentrumdirecteur Sarah Vehmeijer tegenover het Algemeen Dagblad.

Met de opening van de Zuidpassage wordt het nieuwe Hoog Catharijne met 11.500 vierkante meter vergroot. Bij de heropening in het voorjaar van 2017 ging het om zeventienduizend vierkante meter. De nieuwe ondernemers krijgen over vier weken toegang tot het winkelcentrum, zodat ze de winkels kunnen inrichten.

De opening van Hudson’s Bay en Primark, samen goed voor zo’n veertigduizend meter, laat nog even op zich wachten. Het Algemeen Dagblad meldde eerder dat beide winkels voor de Kerst van 2018 hun deuren moesten openen, maar dat is inmiddels volgend jaar geworden. Een exacte openingsdatum is er nog niet, maar verwacht wordt dat ze in het voorjaar hun deuren openen.

Na het afronden van de huidige fase volgt nog een vernieuwing van het Gilden- en Godebaldkwartier. Verder wordt een nieuwe gevel aan het Stationsplein gebouwd, waarna heel Hoog Catharijne straks zo’n tachtigduizend vierkante meter beslaat.
 

Reacties 1


luis van ginkel 12 jan, 11:39

we liggen voor de deur

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!