Picnic verder met veroveren 'complex' Amsterdam

Picnic verder met veroveren 'complex' Amsterdam

Picnic breidt zijn bezorggebied in Amsterdam uit naar het westen van de stad. Vanaf begin oktober kunnen bewoners van de stadsdelen Westerpark, Oud-West, De Baarsjes, Bos en Lommer en Geuzenveld en van de buurten Osdorp-Oost en Overtoomseveld boodschappen bestellen bij de app-only super.

Picnic ging begin dit jaar al van start in het oosten van de stad, waar volgens medeoprichter Michiel Muller al duizenden mensen van de service gebruikmaken. Ook van de nieuwe bezorggebieden verwacht hij veel. “Het animo in Amsterdam-West is met zevenduizend aanmeldingen in drie weken nu al enorm.” Picnic start in Amsterdam-West met acht bezorgautootjes en twintig runners. Naar verwachting zullen deze aantallen eind dit jaar zijn gestegen naar vijftien voertuigen en zestig bezorgers.

De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat onder meer bezorgt in de regio’s Utrecht, Rotterdam en Noord-Brabant en dat recent ook in het Limburgse Venlo van start ging. Uitbreiden in Amsterdam is extra complex, zegt Muller. “We hebben een goede infrastructuur en organisatie opgetuigd om onze wagentjes in het drukke Amsterdam zo efficiënt mogelijk op pad te sturen.” 

Picnic maakte eerder deze week bekend dit jaar al duizend nieuwe producten te hebben toegevoegd op basis van verzoeken van klanten. Het gaat volgens de app-only super vooral om biologische en vegetarische producten uit het hogere segment.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!