McDonald’s heeft grote plannen met McDelivery

McDonald’s heeft grote plannen met McDelivery

McDonald’s wil het vorig jaar geïntroduceerde McDelivery uitrollen over alle grote steden in Nederland. In een eerste stap daartoe worden Haarlem en Groningen toegevoegd aan het al bestaande rijtje.

Sinds de lancering in 2017 is het al mogelijk om bij 23 restaurants in Amsterdam/Amstelveen, Utrecht, Rotterdam en Den Haag het eten thuis te laten bezorgen. In oktober zal de dienst in Den Haag verder uitgebreid worden en ook bezorgen in Voorburg en Scheveningen. Uiteindelijk moeten alle steden met minimaal honderdduizend inwoners kunnen beschikken over de McDelivery service.

De fastfoodketen werkt voor zijn bezorgdienst samen met UberEats, een app voor on-demand maaltijdbezorging. “We zien dat gasten de samenwerking tussen McDonald’s en Uber Eats waarderen en zijn er helemaal klaar voor om ook in Haarlem en Groningen van start te gaan”, aldus een woordvoerder van Uber Nederland. De ervaring die is opgedaan in het eerste jaar wordt gebruikt om de dienst te optimaliseren. Zo nam met het toevoegen van iDEAL als betaaloptie het aantal bestellingen gemiddeld met twintig procent toe.

Reacties 2


max flapper 23 sep, 09:42

die lauwe burgers die nu al over de toonbank gaan, hoe moet dat als ze thuisbezorgd worden koud bij aankomst, brrr, dat nieuwe systeem van hun alles word bewaard in een warm houd kast, behalve de frites laat te wensen over


Conchita Wurst 4 feb, 18:32

Hopelijk komt dit uiteindelijk ook in Limburg!!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!