Odin groeit verder via overname

Odin groeit verder via overname

Odin neemt de twee biologische supermarkten van Simply Delicious over. Daarmee groeit het winkelbestand van de foodcoöperatie tot 23 vestigingen.

De overgenomen winkels zijn gevestigd in Velp en Oosterbeek. De stijl van Simply Delicious past goed bij Odin, zegt directeur Merle Koomans van de biologische foodcoöperatie. “Beide winkels zijn sfeervol en hebben een hoge kwaliteit aan biologische en biodynamische levensmiddelen.” Daarnaast wijst ze erop dat beide zaken vanaf de start afnemers en leden zijn van De Nieuwe Band, de groothandel waarmee Odin eerder dit jaar fuseerde.

Eigenaren Marlene Zwart en Jillis de Winter van Simply Delicious wilden na twintig jaar iets anders gaan doen en verwachten met Odin de juiste partner te hebben gevonden. De officiële overdracht is op 11 november. 

Odin is eigendom van 7500 leden, een aantal dat naar eigen zeggen snel groeit. Zij betalen een maandelijkse bijdrage en krijgen daarvoor ledenkorting in de winkels. Eerder dit jaar kreeg het bedrijf na 35 jaar een nieuwe directie, waarbij Koomans samen met Theo Boon de leiding overnam.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!