Amazon opent tijdelijke winkel in Londen

Amazon opent tijdelijke winkel in Londen

Amazon opent volgende week in Londen zijn eerste Europese pop-up store. De winkel van een kleine driehonderd vierkante meter zal vijf dagen open blijven.

De pop-up voert een collectie dames- en herenkleding van onder meer Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Levi’s. Ook de eigen labels van Amazon Fashion zijn verkrijgbaar. De getoonde collectie van de tijdelijke winkel wordt iedere twee dagen aangepast. Via de Amazon Fire-tablet is de gehele voorraad verkrijgbaar. Het aanschaffen van producten kan met de SmileCode-technologie van de Amazon-app.

In de winkel zijn stylisten van Amazon Fashion aanwezig om te helpen met maatbepaling en het geven van tips. De pop up is geopend van 23 tot en 27 oktober. Iedere dag heeft de winkel een ander thema en staan er activiteiten gepland.

Reacties 1


Michael Koopmans 17 okt, 10:42

Dit doen ze alleen maar om in korte tijd heel veel e-mailadressen te verzamelen in de fysieke winkelstraat en zo nog meer klanten te verwelkomen om voortaan online bij Amazon te kopen. Slecht initiatief voor de fysieke winkelstraat. Wel slim bedacht door Amazon.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!