Albert Heijn botst weer met franchiser en staakt bevoorrading

Albert Heijn botst weer met franchiser en staakt bevoorrading

Albert Heijn is opnieuw gestopt met het leveren aan franchiser Gerrit van Noort in Berghem. Volgens het Brabants Dagblad vertoont de winkel weer lege schappen.

De winkel in Berghem krijgt op dit moment geen houdbare producten meer, bevestigt een woordvoerder van de supermarktketen. Over het hoe en waarom wil Albert Heijn geen uitleg geven. Ook over het weer in gang zetten van de leveringen doet de woordvoerder geen uitspraken. Bij de vestiging in Berghem was ook niemand beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Vorig jaar bevond de winkel zich in dezelfde situatie. Van Noort had een miljoenenschuld opgebouwd waardoor Albert Heijn de bevoorrading stopte. Twee weken lang kreeg de winkel geen goederen aangeleverd. Een vestiging in Leiden, ook geëxploiteerd door Van Noort, moest hetzelfde lot ondergaan. Na een rechtszaak kwamen beide partijen weer nader tot elkaar en werd begin september de bevoorrading hervat. Het filiaal in Leiden is inmiddels in handen van Albert Heijn.

Van Noort was bezig met een nieuw pand in Berghem. Ook daar kon hij de verplichtingen aan de projectontwikkelaar niet nakomen. Deze besloot daarop het huurcontract te ontbinden. Jumbo zag zijn kans schoon en nam het pand over.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!