Jumbo bereikt mijlpaal en opent Tilburgse Foodmarkt

Jumbo opent de deuren van zijn Foodmarkt in Tilburg op 21 november. Het wordt volgens het Brabants Dagblad de grootste supermarkt van de stad.

De Tilburgse Foodmarkt telt 4500 vierkante meter. Daarnaast komt er een zogenoemd foodcafé van vijfhonderd vierkante meter, waar klanten vers bereide maaltijden van La Place kunnen kopen. De opening in Tilburg betekent de zesde Foodmarkt voor Jumbo. Eerder dit jaar werden al vestigingen geopend in Leidsche Rijn en Groningen. Verder zijn er Foodmarkten in Breda, Amsterdam en Veghel.

De komst van een Jumbo Foodmarkt naar Tilburg werd tweeënhalf jaar terug al bekendgemaakt, maar de bouw stuitte op protesten van onder meer de provincie en lokale ondernemers. Uiteindelijk werden alle bezwaren ingetrokken. De Foodmarkt wordt onderdeel van een entertainmentgebied waar verder onder meer een grote bioscoop en een ijsbaan bij horen.

Jumbo bereikte deze week een mijlpaal met de opening van zijn zeshonderdste supermarkt. Een voormalige Emté-vestiging in Vught heropende woensdag zijn deuren onder de vlag van de gele supermarktketen. Volgende maand volgen nog eens zes Emté-vestigingen en twee geheel nieuwe winkels, waarmee Jumbo in drie weken tijd acht filialen rijker is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!