Dekbed Discounter naar A-locaties in de winkelstraat

Dekbed Discounter hoopt volgend jaar zijn eerste fysieke winkels in Nederlandse binnensteden te openen. De beddenshop ziet ruimte voor meerdere vestigingen op A-locaties, laat oprichter Niels Verwij weten aan RetailTrends.

Dekbed Discounter wil direct ‘vol gas’ geven met fysieke winkels door op verschillende plekken te openen. “Als je in elke grote stad een winkel hebt, heb je een duidelijke start”, zegt Verwij. “Je komt gelijk goed binnen.” Hij denkt aan in ieder geval zes à zeven winkels en noemt steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven als potentiële locaties.

Dekbed Discounter legt momenteel de laatste hand aan een showroom bij zijn hoofdkantoor in Gouda. Daar kunnen klanten voor het eerst de bedden van de etailer uitproberen en productadvies krijgen. Consumenten kunnen daar wel alleen op afspraak terecht.

Op iets langere termijn wil Dekbed Discounter wellicht naar het buitenland, zegt Verwij verder. Maar voordat het zover is, wil hij stabiliteit bereiken met de webshop en winkels in Nederland. “Als je te snel gaat, behaal je nooit het maximale resultaat.” De snelgroeiende webshop is volgens hem rendabel, al worden ‘geen enorme winsten’ geboekt.

Lees op RetailTrends meer over onder meer de problemen van Dekbed Discounter om met leveranciers samen te werken.


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

 

Reacties 1


Henk Ermes 1 nov, 21:24

Ik denk dat de Dekbed Discounter in een winkel geen succes is, het enige voordeel is dat toekomstige klanten het product kunnen "zien en voelen" echter kan men niet besluiten om te kopen, het succes van Dekbed etc. is de onbevangenheid om thuis achter de pc of smartphone vele soorten kan vergelijken zonder een "hijgende" verkoper in je nek, wat wel een voordeel van een winkel zou kunnen zijn is dat bestellingen kunnen worden afgehaald, anders zou ik zeggen Dekbed Discounter doe het niet!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!