AH to go gaat weer bezorgen in Amsterdam

AH to go gaat weer bezorgen in Amsterdam

Twee winkels van AH to go werken vanaf vrijdag in Amsterdam samen met Thuisbezorgd.nl. Online bestellingen worden door de maaltijdbezorger gratis per e-bike thuisbezorgd.

AH to go heeft een selectie gemaakt van de populairste producten uit het assortiment, waaronder soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen. De bestellingen worden opgehaald in de filialen in de Ferdinand Bolstraat of op het Waterlooplein.

Thuisbezorgd.nl maakt voor de samenwerking gebruik van bezorgers die onderdeel zijn van zijn eigen bezorgdienst Scoober. De pilot met AH to go wordt na twee maanden geëvalueerd.

AH to go begon vorig jaar al met ‘flitsbezorging’ vanuit een filiaal op de Amsterdamse Zuidas. Die pilot werd eerder dit jaar gestaakt, omdat mensen liever zelf iets kwamen ophalen bij de gemakswinkel. “Het werkt dus wellicht beter op een locatie waar de loopafstanden wat groter zijn. Het is zeker iets om nog verder te onderzoeken, maar niet op deze locatie”, zei een woordvoerder destijds.

Albert Heijn laat weten begin volgend jaar met meer initiatieven op gebied van thuisbezorging te komen. Zo vertelde topman Wouter Kolk al dat er buiten de supermarkten eigen keukens voor de bereiding van warme maaltijden worden geïntroduceerd. Die worden in eethoeken verkocht, maar ook thuisbezorgd in samenwerking met grote partijen als Thuisbezorgd.nl en Deliveroo.

Reacties

Het staat minstens haaks op de formule, lijkt me, maar blijkbaar hebben ze Zaandam ook de kerstfolder van ALDI gelezen! Voor een schitterend kerstmenu hoef je niet meer naar Albert Heijn! Dus proberen ze wat!

Geplaatst door Reinder Koornstra op 14 december 2018 om 11:37

Laatste nieuws

RetailTrends