Mantel opent 'superstore' in The Wall

Mantel opent komend voorjaar een grote fietsenwinkel in het Utrechtse winkelcentrum The Wall. De zogenoemde ‘superstore’ krijgt een omvang van vierduizend vierkante meter.

In The Wall staan alle fietsen, zowel racefietsen en mountainbikes als stadsfietsen en e-bikes, straks rijklaar opgesteld. Er is een testbaan in de winkel waar klanten ze kunnen uitproberen. Mantel verkoopt tevens fietskleding en -accessoires.

De retailer heeft al grote winkels in Arnhem en Den Bosch. “De fiets een belevingsproduct. Als je dan wilt slagen moet je het product zien, aanraken en testen”, zegt directeur Dick Mantel. De nieuwe winkel in The Wall zorgt voor zo’n veertig banen.

Built to Build en Urban Interest hebben de rode geluidswal langs de A2 onlangs voor 49 miljoen euro overgenomen van Propertize. Ze moeten nog zo’n 25 van de 62 duizend vierkante meter vullen, liet een woordvoerder onlangs weten aan RetailTrends. Dit jaar is al voor achttienduizend vierkante meter verhuurd aan nieuwe huurders als Decathlon en Amac. 


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!