PostNL: 'Pakketbezorging rond Kerst is goed gegaan'

PostNL: 'Pakketbezorging rond Kerst is goed gegaan'

PostNL heeft een herhaling van de bezorgproblemen tijdens de kerstperiode kunnen voorkomen. De laatste twee maanden van dit jaar zijn in totaal vijftig miljoen pakketten bezorgd.

De kerstperiode en de week voor Sinterklaas zijn voor PostNL even druk geweest. Tussen Sinterklaas en Kerst werden zo’n 17,5 miljoen pakketten verwerkt, in de periode van Black Friday tot aan Sinterklaas ongeveer twaalf miljoen. Het logistiekbedrijf heeft zijn ‘kerstbeloftes kunnen waarmaken’, zegt directeur mail Resi Becker tegen het AD. “De post- en pakkettensorteercentra draaiden de afgelopen periode non stop op volle kracht.”

Vorig jaar waren bij PostNL al voor Sinterklaas tienduizenden pakketjes vertraagd. Dit jaar dreigde nieuwe chaos door een staking van pakketbezorgers, maar de rechter stak daar een stokje voor. 
 

Reacties 1


Jan van Rossem 28 dec, 10:49

Een pluim voor POSTNL de post is op tijd bezorgd met de feestdagen. Zelfs op zondag kwamen de mensen de post brengen, Toppy dat mag ook wel eens gezegd worden. De laatste tijd waren er veel negatieve berichten. Maar dit maakt alles weer goed. Bedankt Dames en Heren van POSTNL.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!