Ace & Tate vestigt zich ook in Haarlem en Den Bosch

Ace & Tate heeft langjarige huurcontracten gesloten voor winkels in Den Bosch en Haarlem. Het Nederlandse brillenmerk opent er zijn elfde en twaalfde winkel in eigen land.

In Haarlem is de winkel onlangs geopend aan de Kruisstraat, waar voorheen een espressobar gevestigd was. De winkelruimte is volgens vastgoedadviseur CBRE flink gerenoveerd aan de binnen- en buitenkant. Ace & Tate heeft er de beschikking over zo’n 125 vierkante meter.

In Den Bosch vestigt de retailer zich binnenkort in de Fonteinstraat. De winkel telt daar zo’n honderd vierkante meter.

Ace & Tate heeft ook winkels in België, Duitsland, Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In totaal zijn daar nog eens 27 vestigingen te vinden. De brillenverkoper haalt inmiddels een ruime meerderheid van zijn omzet uit de fysieke winkels. Hoewel die winkels volgens oprichter Mark de Lange snel winst maken, maakt Ace & Tate als geheel nog verlies. 


Stores That Wow op 12 februari
Elke Ace & Tate-winkel is uniek. "Voor iedere winkel bedenken we een eigen concept, vaak met een link naar de stad of de lokale creatieve scene", zegt retaildesignmanager Berit Burema. Zij is een van de sprekers tijdens het event Stores That Wow, dat op 12 februari plaatsvindt in Amsterdam. Ga voor meer informatie over het programma en om je aan te melden naar de website: storesthatwow.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!