Coolblue kiest voor een grote winkel in Tilburg

Coolblue kiest voor een grote winkel in Tilburg

Coolblue opent dit voorjaar een XXL-winkel in Tilburg. Het wordt de derde grote winkel voor de elektronicaretailer en de tiende in totaal.

Coolblue vestigt zich op het Piusplein, waar het de beschikking krijgt over zo’n 1300 vierkante meter. De nieuwe winkel bevindt zich aan de rand van het centrum naast een parkeergarage. Het magazijn van Coolblue bevindt zich eveneens in Tilburg.

Klanten kunnen in de nieuwe winkel straks meer dan duizend producten uitproberen. Ook kunnen ze er terecht voor advies en service, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen. “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen”, aldus topman Pieter Zwart.

Coolblue introduceerde het XXL-concept ruim een jaar geleden in Amsterdam en Den Haag, waar de vestigingen nog wat groter zijn. Zwart liet al weten in zo’n tien steden ruimte te zien voor het grote winkelconcept. In totaal mikt hij op zo’n twintig tot 25 vestigingen van Coolblue.


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends