Jumbo en Beej Benders werken samen aan 'heel nieuw concept'

Jumbo en Beej Benders werken samen aan 'heel nieuw concept'

Supermarktondernemer Geert Benders maakt de overstap van Plus naar Jumbo. De reguliere Plus-supermarkten worden omgebouwd, terwijl vershal Beej Benders in Venlo blijft bestaan.

Jumbo en Benders willen samen een ‘heel nieuw winkelconcept’ ontwikkelen in het centrum van Blerick. Dat moet een ruim opgezette winkel worden die elementen van een supermarkt en een gemakswinkel met verse maaltijden combineert. Met Beej Benders en Jumbo Foodmarkt introduceerden beide partijen eerder al afzonderlijk van elkaar gecombineerde winkelformules. Door kennis en ervaring te bundelen verwachten ze met een nieuwe winkel beter te kunnen inspelen op veranderende klantbehoeften.

De twee Plus-winkels van Benders in Venlo en Blerick worden halverwege dit jaar omgebouwd naar Jumbo. Beej Benders blijft onder zijn huidige naam opereren en wordt in samenwerking met Jumbo en La Place verder verbeterd. Alle medewerkers gaan met dezelfde arbeidsvoorwaarden mee naar de nieuwe formule.

Benders was naar eigen zeggen al langer bezig met het integreren van horeca-elementen in zijn vershal. Jumbo heeft met zulke concepten volgens hem al veel stappen gezet door de introductie van Jumbo Foodmarkt, Jumbo City en de overname van La Place. “Met de kennis en kunde van Jumbo kan ik het versconcept verder optimaliseren.” Tegelijkertijd kan Jumbo volgens Benders leren van de door bij Beej Benders opgedane kennis en ervaring. 

Beej Benders opende zijn deuren eind 2016 als een vershal van ruim tweeduizend vierkante meter. Al snel daarna werd door de uitbreiding met een naburig pand nog eens 350 vierkante meter toegevoegd.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!