Betalen kan nu ook met een Fitbit-horloge

Betalen kan nu ook met een Fitbit-horloge

Betaaldienst Fitbit Pay is sinds deze week beschikbaar in Nederland. Consumenten kunnen hun smartwatch koppelen aan een betaalkaart en contactloos afrekenen.

Vooralsnog is de betaaldienst alleen beschikbaar voor klanten van Rabobank, ABN Amro en creditcarduitgever ICS en geselecteerde modellen van Fitbit. Gebruikers die hun betaalkaart hebben gekoppeld, moeten voordat ze betalen een knop een aantal seconden inhouden. Dan verschijnt het betaalicoontje en kunnen ze hun horloge tegen de betaalautomaat aanhouden, schrijft Bright.nl. Ook kunnen gebruikers ervoor kiezen om het betalen te beveiligen met een pincode, die ze voor het afrekenen moeten invoeren op hun horloge.

Fitbit Pay is in het buitenland al langer beschikbaar. Concurrent Garmin maakte een vergelijkbare betaaldienst vorig jaar al beschikbaar in Nederland en eerder deze maand rolde ABN Amro betalen met wearables breed uit. Daarbij kunnen klanten niet alleen een betaalkaart koppelen aan hun horloge, maar bijvoorbeeld ook aan een ring.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!