Burger King opent drie restaurants in regio Rotterdam

Burger King krijgt er dit voorjaar in één klap drie vestigingen bij in de regio Rotterdam. De fastfoodketen creëert daarmee naar eigen zeggen tweehonderd nieuwe arbeidsplaatsen.

De restaurants komen aan de Korte Lijnbaan in het centrum van de stad, in winkelcentrum Zuidplein en in Capelle aan den IJssel. “De stad groeit, het aantal toeristen per jaar neemt toe en we hebben toplocaties kunnen bemachtigen”, reageert managing director Hans Miete.

De restaurants worden volgens het bedrijf ‘sfeervol ingericht’ en voldoen straks met stopcontacten en gratis wifi ‘aan de eisen van deze tijd’. Ook komen er kiosken waar klanten hun bestelling zelf kunnen invoeren.

Burger King kondigde onlangs al aan in 2019 zeker tien vestigingen te openen in Nederland. “Na 2019 zullen we ons expansietempo zelfs een tandje opschroeven”, aldus Miete. De fastfoodketen ziet zowel kansen in bestaande panden in binnensteden als in nieuwbouwlocaties daarbuiten.

De topman liet eerder dit jaar al aan RetailTrends weten dat er tientallen restaurants bij moeten komen. “Nederland is nog een vrij onontgonnen gebied.” Burger King heeft volgens Miete een achterstand in te halen, aangezien rivaal McDonald’s bijna vier keer zoveel vestigingen heeft.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!