New York Pizza opent dertig vestigingen en een nieuw dc

New York Pizza opent deze week in Nijverdal zijn tweehonderdste vestiging in Nederland. De komende jaren wil de fastfoodketen verder groeien, om in 2022 op driehonderd restaurants uit te komen. “Alleen al dit jaar openen we nog eens dertig vestigingen”, zegt topman Philippe Vorst.

Volgend jaar denkt New York Pizza de mijlpaal van 250 vestigingen te bereiken. Twee jaar later moet de driehonderd zijn bereikt. “Om dit te realiseren openen we in april van dit jaar een nieuw distributiecentrum waarmee we al deze vestigingen kunnen bevoorraden,” aldus Vorst. De omzet groeit dit jaar naar verwachting met ruim vijftien procent tot 110 miljoen euro.

Vorst laat verder weten dat de keten ook duurzame ambities heeft. Zo moeten alle plastic verpakkingen volledig duurzaam zijn. “En in 2020 schaffen we alleen nog maar milieuvriendelijke e-bikes en e-brommers aan voor onze bezorgdiensten”, stelt hij.

Op niet al te lange termijn wil New York Pizza ook over de grens uitbreiden, zei Vorst onlangs tegenover RetailTrends. Momenteel is er alleen één buitenlandse vestiging in Keulen. De retailer wil eerst de processen in eigen land optimaliseren, waarna tijd is voor verdere groei in Duitsland en ook België.


Retailregister
New York Pizza is een van de tientallen retailers die hun zoektocht naar een winkellocatie kenbaar hebben gemaakt in het RetailRegister. De zoekprofielen worden gericht onder de aandacht gebracht van vastgoedbezitters. Zij kunnen retailers gericht benaderen met hun winkelaanbod. Retailers kunnen onbeperkt zoekprofielen aanmaken in het RetailRegister.

Maak hier een zoekprofiel aan

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!