Dirk en DekaMarkt brengen OK naar hun winkels

Dirk en DekaMarkt brengen OK naar hun winkels

Alle supermarkten van Dirk en DekaMarkt accepteren vanaf deze week betalingen met de OK-app. Klanten die deelnemen aan het loyaliteitsprogramma Smaakmakers van DekaMarkt krijgen hun punten automatisch bijgeschreven wanneer zij met de app betalen. 

De OK-app is naar eigen zeggen bezig om landelijk verder uit te rollen. Andere Superunie-leden zijn volgens de app in de voorbereidende fase, net als grote spelers als Jamin en Febo. Bij de eerste Praxis-vestigingen en in de filialen van BeautyX kan recent ook met de app betaald worden. 

OK heeft inmiddels ook zijn eerste mediacampagne geïntroduceerd. “We werken hard aan een landelijke acceptatienetwerk”, meldt ceo Sander ten Dam. “Uiteindelijk willen we de fysieke portemonnee met alle betaalrekeningen, klantenkaarten, bonnen en spaarzegels volledig vervangen.” 

OK onderscheidt zich naar eigen zeggen van andere apps doordat het ‘de gehele customer journey faciliteert’, zei oprichter Chiel Liezenberg eerder tegen RetailTrends. Zo kunnen gebruikers er niet alleen mee betalen, maar ook al hun spaar- en voordeelpassen inzetten en data beschikbaar stellen aan retailers. Als de app zich in Nederland bewezen heeft, moet uitrol naar andere Europese landen volgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!