'Nieuwe La Place-topman leidde even 2theloo'

'Nieuwe La Place-topman leidde even 2theloo'

2theloo heeft onlangs binnen een halfjaar afscheid genomen van ceo Frank Wubben. Hij werd in augustus bij de toiletwinkelketen aangesteld met het idee dat hij voor lange tijd zou blijven, melden bronnen aan Quote.

Wubben treedt volgende week in dienst als managing director van La Place. Volgens zijn eigen LinkedIn-profiel werkte hij tot afgelopen november bij Starbucks, maar hij blijkt in stilte te zijn aangesteld en vertrokken bij 2theloo. Naast de functie als ceo, was het de bedoeling dat hij daar ook een aandelenpakket zou krijgen. Wubben wordt bij 2theloo volgens De Financiële Telegraaf opgevolgd door Tom Daniëls, die sinds twee jaar al cfo/coo bij de toiletwinkelketen is.

Wubben volgde afgelopen zomer Kees Jan Bus op bij 2theloo, dat vaker in korte tijd van bestuurders wisselt. Eind 2016 vertrok medeoprichter Almart Holtz in stilte bij de formule, het voorjaar daarop vertrok cfo Ruud Bergervoet. Zijn opvolger Daniëls is de vijfde financiële topman in enkele jaren tijd bij de retailer.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends