SuperTrash werkt samen met Kruidvat voor terugkeer op de markt

SuperTrash werkt samen met Kruidvat voor terugkeer op de markt

SuperTrash verkoopt een exclusieve kledingcollectie bij Kruidvat. De collectie bestaat uit kledingstukken van het merk die eerder populair waren onder klanten. De samenwerking is een voorproefje op de terugkeer van SuperTrash met zijn herfst-wintercollectie deze zomer. 

De collectie bestaat uit vijftig verschillende items en is ontwikkeld om ‘een groot publiek aan te spreken’. Fatima Moreiro de Melo is het gezicht van de collectie. 

SuperTrash ging begin 2018 failliet. Het bedrijf, opgericht door Olcay Gulsen, werd overgenomen door Unlimited Footwear Group. Vanaf toen was Gulsen niet meer betrokken bij het merk. Voor Kruidvat ontwierp ze daarna een tassen- en accessoireslijn die ze onder de naam naam ST. by Olcay verkocht.
 

Reacties

Exclusieve collectie verkopen bij het kruidvat...... denk dat met de presentatie die je in een doorsnee winkel van het kruidvat aantreft deze collectie echt tot zijn recht zal komen!

Geplaatst door Herman Olde Olthof op 23 april 2019 om 15:32

Zal het niet zo zijn dat ze de oude troep uit het faillissement gekocht hebben en deze weg knallen voor rot prijzen ??
En hiermee kun je wel weer mooi je merk positioneren , GELOOF je het zelf ??

Welke winkelier zou er nou aan beginnen als het merk al voordat het weer op de markt komt afgeschoten wordt bij Kruitvat.

Geplaatst door ikke weet het op 23 april 2019 om 17:46

is niks mis met Kruidvat, om daar je collectie te verkopen.
Heb de collectie in handen gehad en ziet er prachtig leuk en mooi uit. En wordt ook nog eens goed verkocht! De nieuwe collectie die volgende week in de winkel en webwinkel komt zal dan zeker ook heel snel uit verkocht zijn.

Geplaatst door mezelf geenidee op 24 april 2019 om 10:29

LOL... deze laatste reactie is helemaal niet geschreven door iemand die er belang bij heeft dat het goed verkocht wordt.

Geplaatst door Lach Me Suf op 24 april 2019 om 13:06

Vandaag supertrash slippers gekocht bij kruitvat.. Zien er leuk uit.. Maar denk niet dat ze er zelf op gelopen hebben.. Na 15 minuten lag het vel van mijn tenen... Niet te doen

Geplaatst door Fran Luijendijk op 24 april 2019 om 19:09

Olcay Gulsen is een oppervlakkige modepop, geen ondernemer. Heeft een dikke puinhoop en miljoenenschuld achtergelaten, waar veel mensen de dupe van zijn geworden. Zij huppelkut gewoon vrolijk door, lekker terug naar televisieland en nèt doen of er niks aan de hand is. Wat mij betreft mag het hele merk de vuilnisbak in, ik snap niet dat mensen het nog willen kopen. Trash belongs in the trashcan.

Geplaatst door Anonymi Morrel op 24 april 2019 om 19:11

Het heet niet voor niets... supertrash....
Super rommel

Geplaatst door Me Zelf op 24 april 2019 om 22:20

Ik ben er heel blij mee met de collectie Supertrash bij Kruitvat (voor een klein prijsje). Was heel snel uitverkocht, ben bij meerdere kruitvaten geweest om een leuke hoodie, slipper, joggingbroek te bemachtigen. Super mooie kwaliteit en pasvorm zelfs nu beter dan voorheen! Ga zo door!

Geplaatst door Lucky Lucky op 25 april 2019 om 14:31

de maten van de broeken van supertrash zijn net wat langer dan de normale damesmaten. dit zijn de damesbroeken die ik kan dragen. ze hebben mooie pasvorm en goede kwaliteit en bij kruidvat voor een leuke prijs. voor mij is dit merk ideaal. ook leuke shirts, jurkjes en accesoires. ik ben fan van supertrash bij kruidvat.

Geplaatst door jp v maurik op 25 oktober 2019 om 19:23

Zo zie je maar hoe jaloers mensen kunnen zijn. Alsof olcay de enige ondernemer is die failliet is gegaan en zoveel schulden heeft achtergelaten. Ze heeft idd mooie spullen en zeker in een mum van tijd uitverkocht, dus de naam valt niet letterlijk in de vuilnis zoals sommige hier vermelden! Je bent niet verplicht om het te kopen, dus doe gewoon!

Geplaatst door Bibi Bibi op 19 november 2019 om 07:08

De pyama van supertrash te koop bij het kruidvat is van slechte kwaliteit,koop niks meer van supertrash!

Geplaatst door Wil Van der Valk op 2 december 2019 om 12:22

Laatste nieuws

RetailTrends