SuperTrash werkt samen met Kruidvat voor terugkeer op de markt

SuperTrash werkt samen met Kruidvat voor terugkeer op de markt

SuperTrash verkoopt een exclusieve kledingcollectie bij Kruidvat. De collectie bestaat uit kledingstukken van het merk die eerder populair waren onder klanten. De samenwerking is een voorproefje op de terugkeer van SuperTrash met zijn herfst-wintercollectie deze zomer. 

De collectie bestaat uit vijftig verschillende items en is ontwikkeld om ‘een groot publiek aan te spreken’. Fatima Moreiro de Melo is het gezicht van de collectie. 

SuperTrash ging begin 2018 failliet. Het bedrijf, opgericht door Olcay Gulsen, werd overgenomen door Unlimited Footwear Group. Vanaf toen was Gulsen niet meer betrokken bij het merk. Voor Kruidvat ontwierp ze daarna een tassen- en accessoireslijn die ze onder de naam naam ST. by Olcay verkocht.
 

Reacties 12


Herman Olde Olthof 23 apr, 15:32

Exclusieve collectie verkopen bij het kruidvat...... denk dat met de presentatie die je in een doorsnee winkel van het kruidvat aantreft deze collectie echt tot zijn recht zal komen!


ikke weet het 23 apr, 17:46

Zal het niet zo zijn dat ze de oude troep uit het faillissement gekocht hebben en deze weg knallen voor rot prijzen ??
En hiermee kun je wel weer mooi je merk positioneren , GELOOF je het zelf ??

Welke winkelier zou er nou aan beginnen als het merk al voordat het weer op de markt komt afgeschoten wordt bij Kruitvat.


mezelf geenidee 24 apr, 10:29

is niks mis met Kruidvat, om daar je collectie te verkopen.
Heb de collectie in handen gehad en ziet er prachtig leuk en mooi uit. En wordt ook nog eens goed verkocht! De nieuwe collectie die volgende week in de winkel en webwinkel komt zal dan zeker ook heel snel uit verkocht zijn.


Lach Me Suf 24 apr, 13:06

LOL... deze laatste reactie is helemaal niet geschreven door iemand die er belang bij heeft dat het goed verkocht wordt.


Fran Luijendijk 24 apr, 19:09

Vandaag supertrash slippers gekocht bij kruitvat.. Zien er leuk uit.. Maar denk niet dat ze er zelf op gelopen hebben.. Na 15 minuten lag het vel van mijn tenen... Niet te doen


Anonymi Morrel 24 apr, 19:11

Olcay Gulsen is een oppervlakkige modepop, geen ondernemer. Heeft een dikke puinhoop en miljoenenschuld achtergelaten, waar veel mensen de dupe van zijn geworden. Zij huppelkut gewoon vrolijk door, lekker terug naar televisieland en nèt doen of er niks aan de hand is. Wat mij betreft mag het hele merk de vuilnisbak in, ik snap niet dat mensen het nog willen kopen. Trash belongs in the trashcan.


Me Zelf 24 apr, 22:20

Het heet niet voor niets... supertrash....
Super rommel


Lucky Lucky 25 apr, 14:31

Ik ben er heel blij mee met de collectie Supertrash bij Kruitvat (voor een klein prijsje). Was heel snel uitverkocht, ben bij meerdere kruitvaten geweest om een leuke hoodie, slipper, joggingbroek te bemachtigen. Super mooie kwaliteit en pasvorm zelfs nu beter dan voorheen! Ga zo door!


jp v maurik 25 okt, 19:23

de maten van de broeken van supertrash zijn net wat langer dan de normale damesmaten. dit zijn de damesbroeken die ik kan dragen. ze hebben mooie pasvorm en goede kwaliteit en bij kruidvat voor een leuke prijs. voor mij is dit merk ideaal. ook leuke shirts, jurkjes en accesoires. ik ben fan van supertrash bij kruidvat.


Bibi Bibi 19 nov, 07:08

Zo zie je maar hoe jaloers mensen kunnen zijn. Alsof olcay de enige ondernemer is die failliet is gegaan en zoveel schulden heeft achtergelaten. Ze heeft idd mooie spullen en zeker in een mum van tijd uitverkocht, dus de naam valt niet letterlijk in de vuilnis zoals sommige hier vermelden! Je bent niet verplicht om het te kopen, dus doe gewoon!


Wil Van der Valk 2 dec, 12:22

De pyama van supertrash te koop bij het kruidvat is van slechte kwaliteit,koop niks meer van supertrash!


Joseppe Greuters 30 apr, 02:56

Na merken als Australian,Kappa en Bjorn Borg die vroeger nog enige naam hadden. Is ook dit merk een uithangbord geworden om goedkope rommel onder een leuke naam te verkopen.

Het merk zal helemaal niet meer terug komen, niet dat we daar iets aan missen. Mevrouw Gulsen heeft het al jaren geleden kapot gemaakt.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!