Koopjedeal.nl dichter bij faillissement

De investeerder die Koopjedeal.nl mogelijk zou over nemen, heeft zich op het laatste moment teruggetrokken. Dat zegt bewindvoerder Victor Kruit tegen De Telegraaf. Hij blijft de komende week onderzoeken of er toch nog een doorstart voor de aanbiedingssite inzet, waarvoor volgens hem diverse partijen zich hebben gemeld.

Kruit zegt dat klanten die nog op hun bestelling wachten deze waarschijnlijk niet meer gaan krijgen. Ze kunnen nog wel een vordering indienen bij de curator, maar staan op de laatste plaats als het gaat om vergoedingen.

Koopjedeal.nl vroeg vorige week surseance van betaling aan. De aanbiedingssite meldde op zijn eigen site niet meer aan zijn betalingsverplichtingen te kunnen voldoen. Eerder leek het of er een serieuze investeerder was gevonden om het bedrijf mee door te starten en werd onderzocht of een crediteurenakkoord mogelijk was. 
 

Reacties 10


Theo Veenhof 9 jul, 00:02

Op de heetste dag van het jaar bood Koopjedeal dure airco's aan en haalden ze een hoop poen binnen terwijl ze al wisten dat de stekker eruit ging. Dat riekt naar kwade trouw.


Nel Valstar 9 jul, 09:10

Sluit me helemaal aan bij de opmerking van Theo Veenhof en vroeg me ook af of die ventilatoren enz. die al betaald zijn voor de levering plaats vond niet als nog bezorgd kunnen worden.waar gaat al dat materiaal naar toe? Kan ik mijn bestelling (cartridges voor printer en ventilatortoren) niet zelf op komen halen. Nog iets dat niet klopt: op 5 of 8 juli heeft koopjesdeal gesuggereerd dat mijn bestelling op 2 juli bezorgd zou zijn op mijn adres. Hier is geen sprake van. Ongetwijfeld is dit bij andere mensen die iets hadden besteld ook gebeurd. Ik ben vast niet de enige. De curator kan door deze werkwijze denken dat veel digitale klanten toch nogop hun wenken bediend zijn, maar dat klopt dus helemaal niet.


Reinder Koornstra 9 jul, 10:42

Waarom het vaderlandse gilde van lijkenpikkers nou altijd als ‘mogelijke investeerders’ wordt geafficheerd, is mij een raadsel! Redacteuren weten toch wel beter, hoop ik?


Astrid Smit 9 jul, 11:13

Ja, laten we de bestelde airco zelf ophalen, daar ben ik voor.


Jan Van Dalen 9 jul, 12:16

Stelletje smeerlappen, werd al 5 weken aan het lijntje gehouden met mooie beloften.
Wie is er weer de dupe hiervan , juist de KLANT.


Jg Van raaij 9 jul, 13:06

Idem hier. Besteld. Betaald en volgens koopjedeal afgeleverd. Echter niets ontvangen. Bewust de boel belazeren


Corrie Hermse-Ploeger 9 jul, 14:27

Ja, ik wil onze airco ook graag zelf ophalen. Geen probleem!


Tini Janssen Steenberg 9 jul, 18:50

De gewone man die hard moet werken voor zijn centjes of moet sparen om eens een "luxe"artikel te kopen twv 349,99 euro is weer de dupe


Kees de Bruijn 10 jul, 23:11

Ik ik, een gepensioneerde werknemer heeft een airco van E. 399 besteld en betaald op 24 juni j.l. Koopjedeal wist natuurlijk toen al dat het mis zou gaan maar harkte snel nog geld binnen. Maffiapraktijken!!


Petrus Van Wolffelaar 15 aug, 14:56

Ja ik heb ook een airco besteld en betaald 24 juni 299.99 euro nog steeds niets gekregen ik heb wel al 3 mailen gestuurd maar nog geen antwoord gekregen

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!