Jumbo introduceert 'kletskassa'

Jumbo introduceert 'kletskassa'

Jumbo komt met een speciale ‘kletskassa’. De kassa lijkt een reactie op innovaties als zelfscankassa’s en kassaloos winkelen die verschillende retailers introduceren.  

De winkel in het Brabantse Vlijmen is het eerste Jumbo-filiaal met een ‘kletskassa’, die deze week is geïntroduceerd. “Het is een nieuw soort kassa voor mensen die niet zo veel haast hebben en misschien wel behoefte hebben om een praatje te maken”, vertelt cco Colette Cloosterman-Van Eerd aan Omroep Brabant. “We verwachten er heel veel van.” 

Naast de kassa heeft het filiaal ook een koffiecorner waar ouderen vrijwilligers van het project Alles voor Mekaar kunnen ontmoeten. “We willen heel graag die rol zijn, die ontmoetingsplaats waar mensen elkaar ontmoeten”, aldus Cloosterman-van Eerd.

Reacties

Dat is niets nieuws, bij mij krijgen alle klanten de tijd om een praatje te houden of een luisterend oor aanbieden als ze daar behoefte aan hebben. Dat noemen we klanten binding en onderscheid je je door als speciaal zaak.

Geplaatst door Alex Stalmeester op 12 juli 2019 om 10:47

heeft meneer Stalmeester een supermarkt of een cadeau winkel ?

Geplaatst door chris krijger op 12 juli 2019 om 11:06

Kletskassa=Kletskoek! Leuke eenmalige publiciteitsstunt, maar na een jaar hoor je d'r niks meer over hoor...

Geplaatst door C M op 13 juli 2019 om 08:49

Super idee!
Mensen die altijd haast hebben moeten maar eens gaan proberen een uurtje vroeger op te staan!

Geplaatst door A W op 13 juli 2019 om 11:19

Geweldig initiatief.

Geplaatst door Jan Wiggers op 13 juli 2019 om 23:24

Leuk idee wel, maar ik als caissière heb altijd tijd voor een praatje aan de kassa, behalve als het heel erg druk is, maar dan praat ik tussendoor wel. Gr. Momo uit Zeist

Geplaatst door Monique Magnin op 14 juli 2019 om 08:56

Alles om maar mee te doen aan de hype dat je meedentk en innovatief wil zijn en bijzonder bla bla bla....wat een geneuzel man....ik zou me meer gaan focussen op dat soort kletshoeken buiten de supermarkten om....serieus...whats next...kletshokjes bij de tandarts?

Geplaatst door Daniel La Porta op 17 juli 2019 om 09:26

Wat leuk! De tijd nemen voor elkaar is zo belangrijk, vooral als je alleen woont. Hier en daar een supermarkt met een kletskassa betekent trouwens niet dat ze allemaal gaan veranderen.

Geplaatst door H.M. de Visser op 6 september 2019 om 13:53

Laatste nieuws

RetailTrends