Bax Music krijgt winkel in Apeldoorn, wil fysieke locaties in Frankrijk

Bax Music krijgt winkel in Apeldoorn, wil fysieke locaties in Frankrijk

Bax Music heeft zijn eerste samenwerking met een franchisenemer gesloten. Het plan is dat de nieuwe winkel in Apeldoorn in september van dit jaar opengaat. De muziekwinkelketen zegt door het franchisemodel het aantal fysieke winkels versneld uit te willen breiden.

“Bij de zoektocht naar potentiële franchisenemers kijken we naar een logische geografische spreiding in Nederland en België”, zegt Jochanan Bax, directeur van Bax Music. 

Als het franchisemodel in beide landen is getest en ingebed dan is Frankrijk volgens Bax de volgende stap wat betreft fysieke locaties. “Frankrijk is na Nederland en België ons derde land. We zijn daar nu alleen online actief. Gezien de grootte van onze customerbase daar merken we dat we klaar zijn voor het openen van fysieke locaties.” Ook in Frankrijk zet de muziekretailer straks in op een franchisemodel.

Bax Music heeft momenteel vier eigen winkels in Goes, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam. Begin deze maand maakte de retailer bekend op zoek te zijn naar franchisenemers. “Voor deze vestigingen zijn we op zoek naar wat grotere locaties. Dan heb ik het over vijfhonderd meter plus”, aldus Bax.
 

Reacties 1


Peter Pannekoek 4 okt, 09:31

Ik kan het niet laten maar:

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/93483/Personeel-is-niets-waard-bij-Bax-shop-video

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!